SpaPAulina

Hengähdä ja tule lomalle SPAPaulinaan. SPAPaulina on ainutlaatuinen kauppakeskus Spa / Kylpylä, jonne pääset rentoutumaan tunnelmalliseen omaan tilaasi. Voit nauttia päivän lepohetken, juhlistaa tapahtumia tai antaa hemmottelevan tuloksellisen hetken lahjaksi.

Käytössäsi on poreallas, infrapuna- ja höyryhoito, joista voit nauttia sellaisenaan tai SPA- hoitojen yhteydessä. Lisäksi teemme tuloksellisia laitekäsittelyitä ja hoitoja turvallisella lääketieteellisesti valmistetulla kosmetiikalla. Kliininen jalkahoito hieronnalla tai ilman, kuuluu palveluvalikoimaamme. Katsetta voit täydentää laadukkailla ripsikäsittelyillä spapaulina.fi/fi/palvelut

Meille olet tervetullut itseksesi, yhdessä perheen, ystävän tai puolison kanssa. Järjestämme myös yritys- ja ryhmätilaisuuksia. Lämmitetyt Spa- huoneemme kruunaavat hemmotteluhetkesi! Löydät meidät Espoon sydämestä, Ison Omenan 2 kerroksesta. Sydämellisesti tervetuloa! Warmly Welcome!

Palvelumme

SPA-/kylpyläpalveluissa nautit omassa tunnelmallisessa tilassasi hyvinvoinnin-, ennaltaehkäisevän terveydenhuollon tai kauneuden ammattilaisen palvelusta. Kylpyläpalveluissa käytetään pääasiassa kotimaista luonnonmukaista vegaanista tehokasta turvallista ammattikosmetiikkaa. 

Lisäksi teemme tuloksellisia hoitoja lääketieteellisesti valmistetulla kosmetiikalla. Palveluista voit valita myös tehokkaat ja tulokselliset laitekäsittelyt sellaisenaan tehokkaine tuotteineen tai yhdessä SPA- kylpyjen kanssa Luxury- palvelun yhteydessä. 

Rakkaintasi ja itseäsi voit hemmotella Royal- palvelulla upean ihanassa erikoiskylvyssä tarjoiluineen. 

Hemmottele ja nauti sekä pidä itsestäsi että lähimmäisestäsi huolta <3

Ajankohtaista

Lisää uutisia

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella