Tuotteet

Yumilash

YumiLash ripsien kestotaivutus ilman liimaa ja irto-osia. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YumiLashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. YumiLashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä samalla korostaen silmiäsi. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.
 

EkoPharma- tuotteet

Suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on löytänyt terveen ja kauniin ihon salaisuuden kotimaisten luomumarjojen voimasta. Tuotteiden pääraaka-aineet ovat marja- ja kasviuutteet. Uutteiden lisäksi tehoa tuovat mm. peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit, hyaluronihappo sekä marja- ja kasviöljyt.
Kaikki tuotteet ovat hyvin siedettyjä eivätkä sisällä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä, mykerökukkasia, kasveja tai ihoa herkistäviä tuoksuaineita.

BTB13™- tuotteet

BTB13™ on yhdiste, joka koostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta. Sen ovat kehittäneet suomalaiset tutkijat. Yhdiste on laajalti patentoitu ja sen on osoitettu suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta. BTB13™-tuoteperheeseen kuuluvat BTB13 Medical ja Anti-Age -tuotteet. BTB13™-tuotteiden vaikuttavat aineet ovat L-karnitiini (BT) ja oroottihappo (B13). Oroottihappoa esiintyy luontaisesti elimistössä, se on tärkeää solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. L-karnitiini on luonnollinen aminohappo, joka tehostaa solujen aineenvaihduntaa ja puhdistaa soluja kuona-aineista. Hyaluronihappo on pitkäketjuinen sokerimolekyyli, joka sitoo itseensä tehokkaasti kosteutta. Tästä johtuu sen voimakas kosteuttava ja ihon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus. Hyaluronihappoa esiintyy luonnollisesti elimistössä.
Kaikki BTB13™-tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti Suomessa Naviterin omissa tuotantotiloissa.

Biodroga MD Medical

Biodroga MD hoitosarja on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa iho-ongelmien hoitoon. Tuotesarja hyödyntää uusimpien ihonhoitotutkimuksien tehokkaiksi toteamia raaka-aineita mm. peptidejä, jotka stimuloivat ja tasapainottavat ihosolujen toimintaa. Perinteisten emulgaattorien sijasta MD-tuotteissa käytetään kasvipohjaista Derma Membran Complexia, jonka rakenne vastaa ihon omaa rakennetta. DMC toimii kuljettimena aktiiviaineille ja mahdollistaa niiden tehokkaan imeytymisen ihoon korjaten ihon luonnollista suojakalvoa. Tuotteissa ei ole käytetty mineraaliöljyjä, geenimuunneltuja raaka-aineita, barabeeneja eikä lisättyjä hajusteita.

HydraFacial

HydraFacial-ihonhoitoteknologia perustuu hoitolaitteen, niiden patentoitujen hoitopäiden, hoidoissa käytettävien erikoisseerumien sekä kotona käytettävien tuotteiden yhteistoimintaan. HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Samalla kun Hydrafacial- kotihoitotuotteet puhdistavat, elvyttävät ja auttavat ihoa suojautumaan, ne hoitavat eilaisia iho-ongelmia.

Panestetic- Zoner

ZONER on PANESTETIC TECHNOLOGYN laboratoriossa Italiassa kehitetty ja valmistettu laite. ZONER on suunniteltu torjumaan kasvojen, kaulan, decolteen ja vartalon ikääntymistä. Se takaa tuloksia jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Hoito on kolmivaiheinen, sisältäen seuraavat vaiheet;

  1. RADIOLIFT;  radiofrekvenssi – kasvojen ilmeen kohotus. Kohdistuu kollageenisäikeiden uusiutumiseen ja sillä on täyttävä sekä liftaava vaikutus. Hoidon teho on välittömästi havaittavissa käsittelyn jälkeen ja vaikutus jatkuu progressiivisesti seuraavat 4-6 kuukautta.
  2. BIOSTIMCELL – infrapuna biostimulaatio – ihonsolujen aktivointi. Infrapuna parantaa kudoksen hapenottokykyä.Tämän seurauksena kudoksen ainenvaihdunta ja korjausmekanismi aktivoituvat.
  3. MESOPORAATIO – neulaton, ihotyypille sopivan tehoampullin imeyttäminen syvälle ihoon. Mesoporaatio parantaa väliaikasesti solukalvon läpäisevyyttä. Elektroonisten impulssien avulla muodostetaan elektroporaatiokanavia jotka mahdollistavat  aktiivisten aineiden kulun syvälle ihoon. Hoito on invaasinen (ei riko ihon pintaa).  

XtremeLashes

Merkin perustaja, Jo Mousselli, on terveydenhoitoalan ammattilainen ja panostaa ensisijaisesti turvallisuuteen. Xtreme lashes Flex-Fusion ripsiliima on erittäin vähähöyryinen ja siksi se on hyvin hellävarainen myös silmille. Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut. Xtreme-ripset istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät kuin oikeilta ripsiltä, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi paksummilta. Xtreme Lashes kotihoitotuotteet sisältävät tuotteet, joiden avulla puhdistat, suojelet ja pidennät Xtreme Lashes klassisia- tai volyymiripsienpidennystesi pysyvyyttä.